Hantverkare i Göteborg. Bygger altaner till bra pris.

Om oss

Om Starkes bygg AB

Starkes Bygg är ett byggföretag i Göteborg som grundades med ett mål i sikte: att erbjuda högkvalitativa byggtjänster till rimliga priser. Vi har en passion för byggande och snickeri samt strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

Vi har en bred kompetens inom byggbranschen och kan erbjuda våra tjänster till både privatpersoner och företag. Oavsett om du behöver hjälp med en mindre renovering eller en större nybyggnation så är vi det rätta företaget för dig. Vi är specialiserade på framförallt fönster, fönsterbyten, dörrar och montering av dörrar.

Vårt team består av erfarna och kunniga hantverkare som alltid sätter kunden i fokus. Vi lyssnar på dina önskemål och behov och arbetar tillsammans med dig för att skapa det perfekta resultatet. Vi är också stolta över att använda högkvalitativa material och modern teknik för att säkerställa att våra projekt håller högsta standard.

Hos Starkes Bygg är vi stolta över vår långa lista av nöjda kunder. Vi tror på att bygga starka och hållbara relationer med våra kunder genom att erbjuda en personlig och professionell service. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar och leverera projekt som du kommer att vara stolt över.

Företaget bildades som handelsbolag av tre bröder i början av 1980 med namnet ”Bröderna Starkes Tak & Renovering”. 1985 så hade byte av fönster och dörrar med snickerier växt till att vara företagets huvudsakliga sysselsättning. 1990 ombildades företaget till ett aktiebolag och bytte namn till ”Starkes Bygg AB”. Idag drivs företaget vidare av sonen till en av bröderna Starke.

Inriktningen är fortfarande med huvudfokus på fönster och dörrar men övriga arbeten som takrenoveringar, altanbyggen och fasadrenoveringar är idag en nästan lika stor del av verksamheten.

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med ditt nästa byggprojekt. Vi ser fram emot att arbeta med dig och skapa det perfekta resultatet tillsammans.

Våra tjänster

Vi är specialister på fönster och dörrar men erbjuder även allt inom tak, fasad, altan, uterum och målning. Läs mer om våra tjänster eller kontakta oss direkt för mer information.

fönsterbyte i villa i Göteborg utfört av Starkes bygg, specialister på fönster

Fönsterbyten

Vi är specialister på fönster och dörrar och utför fönsterbyten, byte av glaskasetter samt byte och montering av dörrar. Vi samarbetar med kunniga leverantörer och erbjuder våra kunder dörrar och fönster av hög kvalitet till bra priser.

Altaner och uterum

Vi på Starkes bygg är erfarna hantverkare med många års erfarenhet av bland annat altaner och uterum. Vi hjälper dig att bygga altan helt efter dina önskemål. Som erfarna hantverkare och fönsterspecialister hjälper vi även gärna till med inglasade uterum och renovering av uterum.

Anlita hantverkare i Göteborg för att bygga altan efter dina önskemål
Starkes bygg ser till att villa i Göteborg får nytt tak.

Takbyten

Vi erbjuder takbyte i Göteborg. Våra hantverkare är kunniga och besitter lång erfarenhet av tak och takbyten. Vi hjälper dig gärna att se över möjligheterna för just ditt tak.

Fasadrenovering

Våra rutinerade hantverkare kan allt om att renovera fasader och erbjuder hjälp med fasadrenovering i Götebord med omnejd. Gamla fasader i dåligt skick kan leda till problem med fukt samt lägre värde vid en eventuell försäljning.

Starkes bygg ser till att villa i Göteborg får nytt tak.
vi målar om invändigt och utvändigt i göteborg

Målning in- och utvändigt

I samband med fasadrenovering eller andra byggprojekt erbjuder vi målning. Vi färdigställer projektet och lämnar inget extra arbete åt dig efter avslutat arbete. I mån av tid erbjuder utför vi även rena måleriuppdrag, så som fasadtvätt och målning av ytterpanel.

Ny altan med inglasat uterum i Göteborg

Vill du att vi ringer?

Fyll i formuläret så hör vi av oss direkt.