Anlita hantverkare i Göteborg för att bygga altan efter dina önskemål

Våra tjänster

Vi är experter på fönsterbyten och dörrar men utför många olika tjänster. Här nedan kan du läsa mer om vilka hantverkartjänster vi kan erbjuda.

Vårt utbud av byggtjänster

Vi på Starkes bygg är rutinerade hantverkare med lång erfarenhet i byggbranschen. Med åren har vi riktat in oss särskilt på dörrar och fönster och är idag specialister på fönsterbyten, fönsterrenovering och dörrar både invändigt och utvändigt. Som erfarna hantverkare kan vi såklart bistå med vår expertis även inom andra områden, så som exempelvis altan och uterum, takbyte, fasadrenovering och måleri. Vi utgår från Göteborg och hjälper både privatkunder och företag med diverse byggtjänster. Läs mer om våra tjänster nedan eller kontakta oss för mer information.

fönsterbyte i villa i Göteborg utfört av Starkes bygg, specialister på fönster

Fönsterbyten

Vi är specialister på fönster och dörrar och utför fönsterbyten, byte av glaskasetter samt byte och montering av dörrar. Vi samarbetar med kunniga leverantörer och erbjuder våra kunder dörrar och fönster av hög kvalitet till bra priser.

Anlita hantverkare i Göteborg för att bygga altan efter dina önskemål

Altaner och uterum

Vi på Starkes bygg är erfarna hantverkare med många års erfarenhet av bland annat altaner och uterum. Vi hjälper dig att bygga altan helt efter dina önskemål. Som erfarna hantverkare och fönsterspecialister hjälper vi även gärna till med inglasade uterum och renovering av uterum.

Starkes bygg ser till att villa i Göteborg får nytt tak.

Takbyten

Vi erbjuder takbyte i Göteborg. Våra hantverkare är kunniga och besitter lång erfarenhet av tak och takbyten. Vi hjälper dig gärna att se över möjligheterna för just ditt tak.

Starkes bygg ser till att villa i Göteborg får nytt tak.

Fasadrenovering

Våra rutinerade hantverkare kan allt om att renovera fasader och erbjuder hjälp med fasadrenovering i Götebord med omnejd. Gamla fasader i dåligt skick kan leda till problem med fukt samt lägre värde vid en eventuell försäljning.

vi målar om invändigt och utvändigt i göteborg

Målning in- och utvändigt

I samband med fasadrenovering eller andra byggprojekt erbjuder vi målning. Vi färdigställer projektet och lämnar inget extra arbete åt dig efter avslutat arbete. I mån av tid erbjuder utför vi även rena måleriuppdrag, så som tvätt och målning av fasad.