Installerade fönster som är nyrenoverade

Fönster och dörrar

Anlita oss för fönsterbyte och montering av dörrar

Specialister på fönsterbyten

Vi erbjuder fönsterbyte, byte av glaskasetter samt byte och montering av dörrar både utvändigt och invändigt. Vi är specialister på dörrar och fönster och kan tillsammans med våra samarbetspartner erbjuda dörrar och fönster av hög kvalitet till ett bra pris. Vi samarbetar med b.la. Tanum som levererar vackra och funktionella fönster i tidlös design med lång hållbarhet.

Vid byte av fönster väljer du själv dina nya fönster efter funktion och design. Är du osäker på ditt val kan vi guida dig till rätt fönster utifrån dina behov. Välj mellan fönster av modern eller traditionell karaktär, i trä eller aluminium. Du väljer mellan olika profiler, material, typ av glas, olika varianter av spröjs och såklart mått lämpade för just ditt ändamål.

Kostnadsfri offert på fönsterbyte

Vid offertförfrågan kommer vi först ut till er och mäter aktuella fönster och dörrar för att sedan kunna lämna en offert med ett fast pris på komplett fönsterbyte eller renovering. Offerten innefattar fönster, listning, foder samt eventuella tillval och bortforsling av gammalt material. Vi byter också immiga och trasiga glaskasetter. Det enda du som kund behöver göra är att flytta undan möbler som står i vägen samt plocka ner gardiner. Kontakta oss för offert.

byte och montering av ytterdörr på villa i Göteborg

Byte och montering av dörrar

Det finns många anledningar att byta ut din dörr mot en ny. Det finns flera anledningar till att en dörr behöver bytas ut, det kan till exempel handla om att dörren inte längre håller tätt, att den blivit gammal och i dåligt skick eller att den inte längre passar in rent utseendemässigt.

Det finns några enkla saker att ta hänsyn till när det kommer till dörrbyten. Vid byte av en befintlig dörr kan valmöjligheterna vara begränsade då du behöver ta hänsyn till flera olika mått. Vid montering av en helt ny dörr är du mindre begränsad men bör istället överväga vilka egenskaper som passar dina behov.

När det gäller ytterdörrar finns det möjlighet att välja mellan många olika storlekar, om du önskar fönster och i så fall hur stora fönsterpartier, vilket material osv. Vid val av innerdörrar kan det vara en bra idé att se över möjligheterna för passage med rullstol eller rullator.

Vi på Starkes Bygg AB hjälper dig gärna i ditt val av dörr. Vi tar hänsyn till dina behov och önskemål gällande allt från funktion till design, och hjälper självklart till med montering av din nya dörr. Kontakta oss så berättar vi mer.