vi målar om invändigt och utvändigt i göteborg

Målning

Vi målar om både invändigt och utvändigt.

In- och utvändig målning

Att måla om är ett enkelt sätt att ge hemmet ett lyft. Vi erbjuder hjälp med fasadtvätt och målning både utvändigt och invändigt, både mindre och större jobb. Vi arbetar alltid efter kundens önskemål men kan vid behov hjälpa till med val av färg och komma med idéer på bra lösningar. Vi utför målning i samband med fasadrenovering och andra byggprojekt. I mån av tid utför vi även renodlade måleriuppdrag där fasadtvätt och målning ingår.

För att resultatet ska bli så bra som möjligt vid målning krävs noggrant förarbete. Det kan handla om att slipa, spackla, tvätta och täcka in golv och lister, något våra målare har full koll på och gör både noggrant och effektivt. Våra målare är erfarna och utför alla typer av uppdrag med största noggrannhet. Vi målar allt från väggar och tak till fönster och lister, både inomhus och utvändigt.

Fasadmålning

Att måla om fasaden är ett snabbt och enkelt sätt att fräscha upp ditt hem. Gammal färg som flagnar ger alltid ett tråkigt och ovårdat intryck, medan en nymålad fasad kan pigga upp vilket hus som helst. Vid fasadmålning är det viktigt att vara noggrann, både när det gäller förarbetet och själva målningen. För att färgen ska fästa ordentligt måste underlaget vara rent, torrt och fast. Skicket på den gamla färgen avgör hur mycket förarbete som krävs. Har färgen börjat flagna behöver den skrapas bort innan den nya färgen målas på. Att tvätta fasaden kan räcka långt, och ibland går det till och med bra att måla direkt på den befintliga färgen.

Oavsett vilken kulör du önskar är det en varm rekommendation att välja en färg av bra kvalitet som håller över längre tid. Kontakta oss så berättar vi mer.

byte och montering av ytterdörr på villa i Göteborg

Anlita målare

Få saker känns så nytt som ett eller flera nymålade rum. Att måla om kan verkligen ge ditt hem en uppfräschning relativt snabbt till ett förmånligt pris.

Har du bestämt dig för att måla om finns det två alternativ, att måla om själv eller att anlita en målare. Även om de allra flesta klarar av att måla om på egen hand krävs det ofta mer förarbete och större noggrannhet än många tror. Anlitar du målare slipper du bekymra dig över projektet och garanteras ett jämnt och felfritt resultat till betydligt mindre ansträngning.

Anlitar du oss på Starkes bygg för målning tar vi hand om allt för- och efterarbete. Vi förbereder ytan som ska målas, täcker golv och andra områden som inte ska målas samt städar upp efter oss, tar bort täckmaterial och tar med oss skräpet från platsen.